.
News Image

John Dennis in duet met zijn vrouw

Prachtig duet van John Dennis en Ziva.


Ambiance en entertainment... Dat is waar John Dennis voor staat! Na 24 jaar in het vak is hij nog steeds de immer-perfectionist die er nog altijd voor de volle 100% voor gaat.




In de beginperiode ontplooide John zich al snel van backing vocal van meerdere Vlaamse artiesten tot volwaardig solo-zanger en ontpopte hij zich tot een ware entertainer die van alle markten thuis is. Door de jaren heen verzorgde hij tal van optredens zowel in binnen- als buitenland, en dit zowel solo als met live orkest. Bovendien heeft John intussen heel wat plaatopnamen op zijn palmares staan waarvan een aantal nummers die destijds in de hitparade stonden. Van Vlaamse en Nederlandse ambiance nummers, Engelstalige hits, Franse chansons, tot bekende country-klassiekers... John brengt ze allemaal met enthousiaste schwung en ook in duet met zijn vrouwtje Ziva, waarmee hij een paar prachtige duetten brengt, staat John dus voor een uitgebreid en divers repertoire waarmee hij een heel breed publiek weet te bekoren.


Dit jaar mag John trouwens ook 25 kaarsjes op zijn carrière-taart uitblazen en dit zal zeker niet onopgemerkt voorbijgaan…



​Die verjaardag viert John bijvoorbeeld met een duet samen met zijn vrouw Ziva. Blijf bij mij is een cover van Pupo (de naam zegt je wellicht weinig maar het nummer Forse is echt prachtig) en werd ook al door onder andere André Hazes gebracht. Zelfs Gerard Joling zong het nummer in duet met Hazes. En nu is er dat Vlaamse duo dat er ook een hit van wil maken.

Bio van John Dennis

Meer Over:

John Dennis