.
News Image

Johan Veugelers gaat in 2020 naar de theaters

Johan Veugelers is in de voorbije 3 jaar zonder twijfel uitgegroeid tot de populairste accordeonist van de Lage Landen. Maar ondanks zijn erg drukke agenda had Johan nog een muzikale droom op zijn ‘to do’ lijst staan en dat was om met een echte theatervoorstelling rond de accordeon door Vlaanderen en Nederland te toeren. Wel dit jaar gaat die droom in vervulling. Met de 2 uur durende show ‘Nostalgische Accordeon Toppers’ gaat hij straks toeren. De inspiratie voor de voorstelling vond Johan bij zijn opa, van wie hij liefde voor het ‘gezelligste instrument’ erfde. Johans inmiddels overleden grootvader is trouwens opvallend aanwezig tijdens de voorstelling.
“Nostalgische Accordeon Toppers’ is een bijzonder persoonlijke voorstelling waarbij Johan in gesprek gaat met zijn opa zaliger. De leukste verhalen en weetjes over de kindertijd en jeugdjaren van Johan vormen de rode draad doorheen een heerlijke voorstelling met heel wat populaire accordeon liedjes en de grootste hits uit de Lage Landen van de voorbije 30 jaar.
De première van ‘Nostalgische Accordéon Toppers’ heeft plaats op 09/02/2020 om 15u in CC Warande in Liedekerke. Info & tickets jeroenevents@telenet.be

Bio van Johan Veugelers

Meer Over:

Johan Veugelers