.
Johan Verstreken
vrijdag 13 augustus 2021

Johan Verstreken: “Regi mag op beide oren slapen”

Johan Verstreken kijkt in zijn glazen bol.

Op zondag 15 augustus is er weer de uitreiking van de Radio2 Zomerhit. Wie zeker zal kijken is Johan Verstreken, die de show zelf ook presenteerde van 1995 tot 1999.

“Het fijne is dat zowel gevestigde waarden als jonge veulens in de bloemetjes gezet worden”, reageert hij in Tv Familie. Dankzij het programma leerde Johan ook heel wat nieuwe muziek en programma’s kennen. “In 2019 mocht ik een trofee overhandigen aan #LikeMe voor ‘Beste Groep’. Nadien ben ik de Ketnet-serie beginnen te bingewatchen. Leuk om te zien hoe thema’s zoals pesten en homoseksualiteit op een speelse manier worden aangekaart”, aldus Johan.

Johan is een fan van alle tien de genomineerden. Zo maakt volgens hem Tourist LeMC zeker kans, maar is het volgens hem toch Regi die met de overwinning aan de haal zal gaan. “Regi mag op beide oren slapen. Ik denk dat hij de Zomerhit-trofee zal winnen, ofwel met ‘Vuurwerk’, dat hij met Camille heeft gemaakt ofwel met ‘De wereld draait voor jou’, samen met Niels Destadsbader”. Maar ook Metejoor kan Johan wel bekoren. “Ik zag hem recent op de Nederlandse televisie optreden. Geweldig hoe zijn carrière ook daar als een metejoor van de grond komt.”

Bio van Johan Verstreken

Meer Over:

Johan Verstreken