.
News Image

JOE fm trakteert met gratis ontbijt op E17

JOE fm zendt vrijdagochtend Truck 66 uit vanaf truckstop Gentbrugge.


Voor het derde jaar op rij presenteert Bjorn Verhoeven samen met collega Nathalie Delporte de Truck 66, een lijst vol greatest hits die op het lijf van de vrachtwagenchauffeurs geschreven is. Luisteraars konden via de JOE website hun suggesties laten weten en daar zaten heel wat leuke verrassingen tussen. Vrijdag gaat Vlaanderen onderweg genieten van klassiekers zoals ‘On the road again’ van ‘Canned Heat’, maar ook AC/DC en zelfs ‘Samen in de file’ van Frank Dingenen.

Om echt zo veel mogelijk truckers te bereiken begint de Truck 66 extra vroeg, namelijk om 4 uur ’s nachts. Bjorn Verhoeven: Deze keer ga ik écht tussen camions staan, in de truckstop en op de parkeerplaats waar veel truckers hun nachten doorbrengen. Naast de goeie muziek, stuur ik hen nog met een volle maag weer de baan op.





'Zeven op de tien trucks technisch niet in orde', 'Vrachtwagens maken dertig overtredingen per dag', 'Eén op drie trucks te zwaar geladen op Vlaamse wegen'. Truckers komen niet vaak positief in het nieuws, ook al zijn ze onmisbaar voor het goederenverkeer.Daarom verwent JOE fm vrijdagochtend de vrachtwagenchauffeurs met de Truck 66.

Als er zich morgenochtend een extra file voordoet op de E17 in Gentbrugge, dan is JOE de schuldige.

Bjorn en Nathalie zullen tijdens het presenteren van de Truck 66 spek en eieren uitdelen aan de vrachtwagenchauffeurs die passeren. Countryzanger Robby Longo, die de afgelopen jaren is uitgegroeid tot nieuwe held onder de Vlaamse truckers, zal niet alleen live komen optreden maar ook achter het fornuis gezet worden. Gunther Neefs is eveneens van de partij om zijn versie van Sixteen Tons te brengen.

Truck 66 met Bjorn Verhoeven & Nathalie Delporte van 04 - 10u op JOE fm. Volg de lijst op http://www.joe.be


Bio van Bjorn Verhoeven en Nathalie Delporte

Bio van Günther Neefs en Robby Longo