.
News Image

JOE fm sticht Kerstwensenbos

Hartverwarmende radio op JOE fm.

Begin oktober stuurde de Bond Beter Leefmilieu het bericht de wereld in dat Vlaanderen steeds meer bossen verliest. Dat is geen goed nieuws en als liefhebber van de kleur groen wil radiozender JOE fm daar dan ook iets aan doen. Op 13 december opent JOE daarom een gloednieuw bos aan het concertgebouw van Brugge, het Kerstwensenbos.

JOE heeft altijd al een boontje gehad voor kerst, dus geen betere periode om een nieuw bos op te richten dan nu. Het Kerstwensenbos zal volhangen met lampjes, maar of die ook gaan branden, hangt af van de JOE luisteraars. En die hoeven daar helemaal niet veel voor te doen. Gewoon iemand iets toewensen. Simpel, mooi, hartverwarmend en het kost je niks. Als je iemand iets toewenst via JOE.be, dan gaat er in het Kerstwensenbos een lampje branden. De uitdaging is om tegen kerstavond het Kerstwensenbos helemaal te laten oplichten.
Gedurende de hele periode, van 13 tot 24 december, hoor je op JOE de Kerstwensenshow. Elke dag van 9u tot 23u, waarin de wensen van de mensen aan bod komen, zodat je helemaal live kan volgen hoe het Kerstwensenbos er telkens een lichtje bij krijgt. Om dit allemaal van dichtbij te volgen zullen de JOE –DJ's ook elke dag live vanuit Brugge te horen zijn. Iedereen is er ook van harte welkom om te komen genieten van het lichtspektakel en om zijn of haar persoonlijke wenslampje te komen bekijken.

Het Kerstwensenbos en de Kerstwensenshow. Vanaf 13 december op JOE.