.
News Image

JOE fm presenteert in Heartbeats: De Pikante Week

Vanaf maandag 11 november staan de avonden op JOE fm een hele week in het teken van afspraakjes, relaties en seks tijdens de ‘Pikante Week’ in Heartbeats. JOE –dj Heidi Van Tielen heeft het tussen 20.00u en 23.00u dagelijks over een pittig thema tijdens haar laatavondprogramma en bespreekt dat met experten en luisteraars. De week wordt afgesloten met een speeddate in de JOE-studio. Luisteraars kunnen zich hiervoor kandidaat stellen via JOE.be.

Van seksspeeltjes tot speeddate
De Pikante Week gaat maandag van start met een overzicht van de nieuwste erotische films en literatuur. Iedereen kent ondertussen de ‘Vijftig Tinten Grijs’-trilogie, maar wat is er verder nog op de markt? Dinsdagavond laat Heidi specialisten aan het woord en kunnen luisteraars bij hen terecht met al hun vragen, opmerkingen en ideeën over seks tijdens ‘Let’s Talk About Sex’. Woensdag neemt ze met ‘Getting in the Mood’ een moment de tijd om op zoek te gaan naar de beste middeltjes om in de stemming te komen voor een pikante avond.
De JOE-studio wordt donderdagavond gevuld met seksspeeltjes voor een echte ‘Upperdare Party’. Heidi nodigt een experte uit die de JOE-luisteraars laat kennis maken met de nieuwste en leukste speeltjes. De week wordt afgesloten met een speeddate in de studio. Iedereen die nieuwe mensen wil leren kennen of die op zoek is naar de ware kan zich inschrijven via JOE.be.

Heidi Van Tielen: ‘Normaal is Heartbeats een hartverwarmend programma, over relaties en gevoelens, maar deze week mag het wel ietsje stouter zijn. Het wordt een heel interactieve week, luisteraars kunnen met àlles bij mij terecht. Dat zullen vaak dingen zijn waar ze het anders wel over willen hebben, maar het gewoon niet durven. Wel, nu màg het! (lacht) Ik kijk vooral uit naar de speeddate op vrijdag, benieuwd of ze alles wat ze die week geleerd hebben dan ook in praktijk zullen omzetten!’

De Pikante Week in Heartbeats, van 11 november tot 15 november tussen 20.00u en 23.00u op JOE fm.

Bio van Heidi Van Tielen