.
Jo Vally
donderdag 26 januari 2023

Jo Vally: “Ze voelt zich altijd meteen schuldig”

Ze hebben een mooie band samen

Jo Vally en zijn moeder Leonie hebben een ontzettend goede band. De vrouw is zopas 90 jaar geworden en dat is een mooie leeftijd die jammer genoeg niet iedereen gegeven is. Jo is blij dat hij zijn moeder nog in zijn leven heeft, hij heeft veel aan haar te danken.

“Ik heb van ons moeder geleerd dat je niets in de schoot geworpen krijgt. Voor alles wat je in het leven wilt bereiken, moet je hard werken. Ook al zou het soms makkelijker mogen gaan, toch ben ik blij met zo’n opvoeding. Je wordt alleen geboren en ook sterven doe je alleen, dus je kunt maar beter je plan leren trekken. Ook al is dat soms makkelijker gezegd dan gedaan”, zegt Jo in Primo.

Ze mag dan al 90 jaar zijn, ze is nog altijd de eerste persoon bij wie Jo om advies gaat vragen. En als het van hem afhangt, dan doet hij dat nog zeker tien jaar.

“Uiteraard zullen er nog veel problemen mijn pad kruisen. Zo is het leven nu eenmaal. Fans drukken me ook geregeld op het hart dat ik moet genieten van de jaren dat ons mama nog onder ons is. Niemand is zo belangrijk als je moeder, want tegen haar kun je werkelijk alles zeggen.”

En net zoals ieder kind, kan ook Jo maar weinig verkeerd doen bij zijn moeder. Al is ze ook altijd wel heel eerlijk in wat ze tegen hem zegt. “Mama zal bijvoorbeeld eerlijk zeggen dat ik verdikt ben. Maar daarna voelt ze zich ook schuldig omdat ze me soms wel tien taartjes laat eten.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally