.
Jo Vally
zaterdag 30 juli 2022

Jo Vally wil fit zijn: “Dat probeer ik toch te vermijden”

Hij doet aan topsport

Deze zomer organiseert zanger Jo Vally een eigen festival in zijn achtertuin. Tot 4 september kan je er terecht voor heel wat muziek en optredens, maar vooral voor heel wat gezelligheid.

Zelf staat Jo Vally deze zomer ook een aantal keren op het podium in Vlaanderen. Zomermaanden zijn topmaanden voor de Vlaamse artiesten, maar ook altijd een aanslag op hun lichaam.

“Artiest zijn is topsport. Je moet tijd en energie investeren en discipline hebben. In de zomer probeer ik dan ook voor elk glas alcohol minstens één glas water te drinken. Presteren moet je als zanger immers niet alleen op, maar eigenlijk bij alles wat je doet”, reageer hij in Humo.

De alcohol helemaal bannen uit zijn leven, dat vindt hij erg moeilijk. Jo vindt immers niks zo gezellig als na een optreden nog even te blijven hangen, met een drankje en de collega’s.

“Maar nachtbraken probeer ik te vermijden. Zeker in een weekend met verschillende optredens kun je maar beter uitgerust zijn. En ik ben al een slechte slaper, dus ik let op.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally