.
Jo Vally
woensdag 26 juli 2023

Jo Vally: “We wonen niet allemaal bij elkaar”

Hij zit vaak in Spanje

Voor alle Vlaamse artiesten is de zomer één van de drukste periodes van het jaar. Ook voor Jo Vally. Hoewel hij graag naar zijn appartement in Marbella trekt, is hij in de zomer toch vooral in Vlaanderen te vinden.

“Zolang ik als artiest nog actief ben, zal je me in de zomers vooral hier vinden. Trouwens, in het laagseizoen is het veel interessanter om naar het zuiden van Spanje te vliegen. De tickets zijn dan veel goedkoper”, klinkt het in Primo.

Jo is niet de enige die een appartement heeft in Marbella. Er zijn nog enkele andere collega’s die ook daar iets hebben gekocht waar ze regelmatig naartoe gaan.

“Maar we wonen daar niet allemaal bij elkaar hoor. Ik zit in Benahavis, waar het behoorlijk rustig is. Aan de mondaine jachthaven van Marbella zou ik nooit kunnen wonen. Daar is het veel te druk en te luidruchtig. Daar stopt het nooit: non-stop feestjes, dag en nacht. Vermist ik al hele dagen in het lawaai en de muziek zit, wil ik tijdens mijn vakantie vooral de vogeltjes horen fluiten.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally