.
Jo Vally
vrijdag 24 december 2021

Jo Vally vol spijt: “fans hechten daar veel meer belang aan dan aan een goed optreden”

De zanger is zo voorzichtig mogelijk

Het is een onophoudelijke discussie of ze een vaccin tegen corona nu juist moeten verplichten, of dat mensen de vrije keuze moeten krijgen. Er lijkt geen goed of fout te zijn. Al heeft bekend Vlaanderen daar toch een andere mening over. Jo Vally reageert in Tv Familie op het verplichten van de prik, nadat Adèle mensen zonder vaccin wil verbieden op haar optreden.

“Ik vind mensen verplichten tot iets toch een democratie onwaardig. Er bestaat ook nog zoiets als recht op lichamelijke integriteit. Ik zou het logischer vinden dat de overheid in heel de wereld – consequent bepaald regels oplegt en handhaaft.”

De zanger kan maar niet begrijpen dat er op de ene plek wel 200 mensen mogen samenkomen, maar in een feestzaal bijvoorbeeld niet. Jo is nog altijd heel voorzichtig en probeert zoveel mogelijk maatregelen te nemen tijdens optredens. “Uitgebreide handtekeningensessies of een knuffel voor een foto, da’s nu niet aan de orde. Met pijn in het hart, want ik besef dat persoonlijke aandacht voor de fans vaak meer waard is dan een goed optreden.”

Download onze app voor iOS of Android