.
Jo Vally
woensdag 18 maart 2020

Jo Vally verliest 15.000 euro

“En dat gaat zeker oplopen…”


De coronacrisis houdt de hele wereld in een ijzeren greep. Ook bij ons wordt iederéén getroffen door de strenge maatregelen die spijtig genoeg hoogstnoodzakelijk zijn om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Ook de muzieksector wordt zwaar getroffen door alle afgelastingen. Jo Vally onthult in Dag Allemaal dat hij nu al 15.000 euro verlies lijdt. “En dat gaat zeker oplopen als de maatregel verlengd wordt en er nog meer optredens geannuleerd worden,” vertelt Jo Vally in het weekblad. “Een aantal kan ik nog wel inhalen, maar privé-optredens op verjaardagsfeestjes bijvoorbeeld niet,” aldus de Vlaamse zanger.

Jo Vally leeft ook in onzekerheid. Hij heeft een verzekeringen tegen inkomensverlies als hij ziek is, maar kan je beroep doen op deze verzekering in deze situatie?

Toch beseft ook Jo Vally dat de maatregelen nodig zijn. “Ik zou niet willen dat mensen op mijn concert het coronavirus opdoen. Ik ben er zelf ook wel bang voor, ook voor de kleinkinderen,” aldus Jo Vally in Dag Allemaal.