.
Jo Vally
vrijdag 30 juli 2021

Jo Vally van niets op 1 in Ultratop 200 Albums

Hier kon hij alleen maar van dromen.

‘De weg naar het geluk’, dat is voor Jo Vally de weg naar de nummer één geworden. Vrijdag maakte Ultratop bekend dat het nieuwe album van Jo Vally deze week nieuw op 1 binnenkomt in de Ultratop 200 Albums. Wat een prachtige prestatie is dat!

Jo Vally walst alle concurrentie plat en klopt onder andere Bazart, Dua Lipa, Olivia Rodrigo, Camille en vele anderen. “Het doet mij ongelooflijk veel deugd dat ik een nummer één beet heb”, reageert Jo Vally in een gesprek met de Showbizz-Site. Jo Vally bracht zijn cd ‘De weg naar het geluk’ een week geleden voor en stelde dat album vorige week zaterdag in Middelkerke voor tijdens een live-concert. “Wij hadden ongelooflijk mooi weer tijdens het concert. Terwijl het op vele plaatsen minder mooie weer was, scheen in Middelkerke de zon en was het ook nog eens windstil”, glundert de zanger.

Jo Vally kwam eerder met dit album in het nieuws omdat het zijn eerste album is dat hij in eigen beheer uitbrengt. Om en bij de 35.000 euro investeerde de zanger uit Meise in dit album, dat is toch wel een hele investering. “Ik kreeg zelfs een sms van mijn vroegere platenbaas en promomanager bij CNR om mij proficiat te wensen”, gaat een tevreden Jo Vally verder. “Dit is weer het bewijs dat het nog allemaal kan en dat er nog een steevast groot publiek is dat hunkert naar muziek voor alle leeftijden. Dank u wel aan iedereen”, reageert Jo Vally.

De zanger is volop aan het optreden en merkt dat mensen zich weer willen amuseren. Bij de optredens worden heel wat albums gekocht, Jo Vally is dan ook een artiest die liedjes voor een breed publiek maakt, dat merk je als je de liedjes van zijn nieuwe cd beluistert.


Wil jij ‘De weg naar mijn geluk, de nieuwe cd van Jo Vally in huis wil halen? Klik hier en bestel 'm online

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally