.
Jo Vally
donderdag 4 augustus 2022

Jo Vally organiseert festival: “Ik probeer fit te blijven”

Allen daarheen!

Eindelijk mag het weer: optreden. Jo Vally heeft er maandenlang naar uitgekeken en geniet volop van de vele optredens die in zijn agenda staan. Hij heeft net een nieuwe single uit die het bijzonder goed doet.

Al is de hitparade bereiken iets moeilijker dan gehoopt. Al zit het gebrek aan airplay op de radio’s daar zeker voor iets tussen.

Maar Jo blijft niet bij de pakken zitten. Deze zomer organiseert hij in zijn achtertuin een kleinschalig festival. Waar nog tot eind deze zomer optredens te zien zijn, veel ambiance, maar ook de nodige tijd om te genieten.

“Tijdens de coronacrisis is dat begonnen als een tuinconcert voor kleine bubbels. Maar ondertussen is het een feesttent geworden van 35 meter. Tot 4 september vinden er meermaals per week evenementen plaats. Het heet: ‘Zomer in mijn straat’”, legt hij uit in Primo.

Zoveel moeten optreden, dat betekent ook dat een artiest in vorm moet blijven. En daar zorgt Jo zeker voor. “Ik heb thuis een triplaat waarop ik oefeningen doe. Daarnaast spring ik geregeld op de fiets om te genieten van de vele fietsroutes die de Groene Gordel rijk is, als het niet te warm is toch.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally