.
Jo Vally
woensdag 24 augustus 2022

Jo Vally mag op pensioen: “Maar ik blijf optreden”

Hij zou het teveel missen

Al heel wat BV’s hebben het geprobeerd in de politiek, nog maar bij weinig BV’s is het een groot succes gebleken. Ook Jo Vally probeert het binnenkort. EN hij is er heel gerust in.

“Dat heeft er misschien mee te maken dat die BV’s voor de politiek kozen op een moment dat het voor hen nog te druk was? Ik heb de boot altijd afgehouden omdat de tijd nog niet rijp was. Maar volgend jaar wordt ik 65, het s zo’n beetje nu of nooit”, zegt Vally in Primo.

Margriet Hermans moest bekennen dat in de politiek gaan de doodsteek betekende voor haar muzikale carrière. Heeft Jo daar dan geen schrik voor?

“Mocht ik me in de jaren 90 politiek geëngageerd hebben, zou ik misschien ook wel artistieke zelfmoord gepleegd hebben. Maar nu ben ik niet meer bang dat ik mijn eigen ruiten insla. Het publiek entertainen zal altijd mijn grootste prioriteit blijven.”

Jo wordt 65 en dat betekent dat hij officieel op pensioen kan. Maar de fans moeten vooral geen schrik hebben dat hij stopt met zingen. “Ik ga gewoon blijven werken. Mijn job is geen bandwerk en ik werk met plezier. Zelfs als ik Euromillions zou winnen, dan blijf ik optreden.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally