.
Jo Vally
woensdag 16 december 2020

Jo Vally lanceert nieuwe single "Als je mij nu verlaat"

Eén van de laatste releases van 2020.

Muziek heeft eens te meer zijn plaats bewezen als onze steun en toeverlaat in deze lockdowntijden. Jo Vally, al 42 jaar een gevestigde waarde in het Nederlandstalig muzieklandschap, maakte gretig gebruik van de vrijgekomen tijd om zijn creativiteit te laten vloeien. Het resultaat is de pakkende ballade "Als je mij nu verlaat".

“Als je mij nu verlaat” is een voorloper van het nieuwe studioalbum dat gepland staat voor het voorjaar van 2021. Het nummer is geschreven door Luigi Bongiovani op een tekst van Bart Herman. Moeite nog kosten werden gespaard. Voor de opname is er samengewerkt met klassemuzikanten als Marc Cortens (gitaar), Hervé Martens (piano), Marc Steylaerts (strijkers) en Danny Caen (backing). Productie en arrangementen waren in handen van Roel De Ruyter terwijl de ervaren Peter Bulkens achter de knoppen zat. Alleen het beste is immers goed genoeg.

Zodra de versoepelingen voor de muzieksector zijn aangekondigd, zullen fans weer volop kunnen genieten van de live concerten. De agenda van Jo voor 2021 staat immers al mooi gevuld en het zal fantastisch zijn om de fans en muziekliefhebbers weer terug te zien.