.
Jo Vally
maandag 13 juni 2022

Jo Vally kijkt uit naar de zomer: “Je kon hem niks wijsmaken”

Hij hoopt op een plekje bij 'Tien Om Te Zien'

Kan u ook zo genieten van ‘De Tien Om Te Zien’ op zondagavond op VTM? Wie daar zeker van geniet is zanger Jo Vally, die zelf al een aantal keren op het podium mocht staan van het populaire programma. Dat 'Tien Om Te Zien' ook deze zomer terug komt, dat juicht hij enorm toe.

“Ik ben de tel een beetje kwijt geraakt hoeveel keer ik er mocht optreden. Er hing tijdens die optredens altijd een geweldig goeie sfeer. Als je de generatie van vandaag daarover vertelt, kunnen ze amper geloven hoe plezant we het allemaal samen hadden”, glundert Jo in Tv Familie.

Wie vaak naar het muziekprogramma mocht komen om er op te treden, mocht zich gerust een superster noemen. De plaatsjes waren felbegeerd, en de uitnodigingen waren niet talrijk. Alleen als samensteller Jos Van Oosterwyck vond dat je een goeie single uitbracht, maakte je kans.

“En je kon hem potverdomme niets wijsmaken, hoor. Hij volgde alles heel nauwkeurig op. Ik ben Jos echt dankbaar dat hij mij toen alle kansen heeft gegeven. Dat waren gouden jaren.”

Een keer mogen optreden bij 'Tien Om Te Zien' dat is financieel ook positief voor de artiest. “Dat moeten we niet onder stoelen of banken steken. Plots draaide precies heel de economie rond ons. Daar zijn veel mensen best rijk door geworden. De plantenfirma’s en platenzaken en wij als artiesten pikten natuurlijk ons graantje mee. Onze portemonnee werd in die tijd almaar dikker.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally