.
Jo Vally
zondag 31 juli 2022

Jo Vally: ‘Ik reken er toch nog op”

Hij heeft een zomersingle klaar

Willy Sommers en Anne De Baetzelier zijn in hun nopjes. Deze zomer mogen ze na lange tijd terug het podium van 'Tien Om Te Zien' op, om de grootste hits aan elkaar te praten. Ze krijgen versterking van Laura Tesoro en Aaron Blommaert.

En er maken ook dit jaar heel wat artiesten hun opwachting in het populaire liedjesprogramma. Wie voorlopig zijn opwachting nog niet maakt is Jo Vally. Hij zit nog op hete kolen.

“Ze hebben me wel gevraagd om een medley te komen zingen, samen met andere artiesten. Maar daar blijft het bij. Ik reken er eigenlijk wel op dat de vraag nog zal komen”, bekent hij in Dag Allemaal.

Net zoals vele andere Vlaamse artiesten kan ook Jo Vally op een drukke zomeragenda rekenen. Maar dat zal voorlopig zonder 'Tien Om Te Zien' zijn.

“Zo’n passage bij 'Tien Om Te Zien' is heel mooie promo. Voor alle artieste. Maar goed, de samenstellers zijn niet meer dezelfde als vroeger, en misschien heeft het gewoon daarmee te maken. Ik vind trouwens dat ik niet alleen als oude glorie een plaats verdien, maar mijn huidige single is een echte zomerhit geworden die in veel hitlijsten in de top 3 staat.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally