.
Jo Vally
dinsdag 30 mei 2023

Jo Vally: “Ik krijg zelden die vraag”

Hij heeft een vaste prijs

Er is altijd wel al een beetje een strijd geweest tussen de jonge garde artiesten en de oudere generatie van artiesten. Populaire namen als Metejoor en Camille lijken vaker geboekt te worden dan iemand als Jo Vally of Luc Steeno, en dat ondanks hun gigantische prijzen.

Sommigen vinden het alleen niet kunnen dat ze daar 30.000 euro voor durven vragen. Al kan Jo Vally het ook wel begrijpen.

“Artiesten als Pommelien Thijs, Metejoor en Camille zijn ongelooflijk hot op dit moment, dus het lijkt me logisch dat ze daar nu van profiteren. Het gaat over vraag en aanbod, hé. Ze krijgen zoveel aanbiedingen binnen en ze kunnen of willen maar zoveel keer optreden tijdens de zomer. Tja, dan kan je de prijs opdrijven”, vertelt Jo Vally in Dag Allemaal.

Zelf zal Jo nooit voor een lagere prijs optreden, en hij vraagt nu maar zo’n 2.275 euro. Een groot contrast met Camille die 30.000 euro vraagt of Metejoor die 25.000 euro vraag. Al zal Jo soms een uitzondering maken.

“Ik krijg die vraag ook zelden om tegen een lagere prijs op te treden. Als er een goed doel aan verbonden is, zal ik het misschien overwegen. Al moet je dat ook niet te veel doen, andere organisatoren kunnen daar niet mee lachen.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Vally, Luc Steeno, Metejoor, Camille en Pommelien Thijs