.
Jo Vally
dinsdag 6 november 2018

Jo Vally heeft zijn lesje wel geleerd

Nieuwe single voor Jo Vally. 


Begin oktober nog gaf Jo Vally de aftrap van z'n feestjaar '40 Jaar Jo Vally' met een wervelend concert in Kursaal Oostende waarvoor hij begeleid werd door een 25-koppig pop-symfonisch orkest. Een éénmalig en unieke show waarin de zanger nog maar eens bewees hoe rijk z'n repertoire na al die jaren wel niet is. Vanaf 2019 duikt Jo de culturele centra in met een herwerkt '40 Jaar Jo Vally'-programma, ditmaal met intieme bezetting en dus weer net dat tikkeltje anders.



Ter ere van Jo's 40-jarige carrière verscheen zopas ook een luxeverzamelbox '40 Jaar Jo Vally - De 100 Allerbeste'. Op de tracklisting natuurlijk alle grote hits maar ook vergeten pareltjes én een paar gloednieuwe songs. Eén ervan, het mooie 'Mijn Les Geleerd' werd geschreven door collega en vriend Bart Herman en verschijnt aanstaande vrijdag 09/11 als nieuwe single.



'Mijn Les Geleerd' is een vlotte popsong waarin duidelijk wat moderne countryinvloeden werden verwerkt, het zou zowaar een nummer van/voor Amy McDonald kunnen geweest zijn... maar laat het duidelijk zijn, het is wel degelijk een op-en-top Jo Vally song! Het nummer is vanaf vrijdag 9 november a.s. verkrijgbaar als digitale download of via streaming. Uiteraard kan de song ook worden teruggevonden op Jo's nieuwste plaat die momenteel verkrijgbaar is in de handel.


Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally