.
Jo Vally
donderdag 25 augustus 2022

Jo Vally heeft schrik: “Dat houdt me wel bezig”

"Dat klinkt duizend keer beter"

Een zomer vol optredens en met heel wat plezier van zijn kleinkinderen, meer moet dat voor zanger Jo Vally niet zijn. Als papi Lou geniet hij met volle teugen van de tijd die ze samen kunnen doorbrengen.

Papi Lou, u leest het goed, dat is hoe zijn kleinkinderen hem noemen. Een ideetje van dochter Carmen. “Zij is daar mee afgekomen”, begint Jo in Tv Familie. “Dat klinkt duizend keer beter dan opa of bompa. Nee, dat mogen ze niet zeggen, daar voel ik me nog wat te jong voor.”

De muzikale microbe hebben ze in ieder geval al Jo meegekregen. De kleine rakkers zingen de liedjes van hun opa volop mee en het gebeurt wel eens dat ze mee de studio ingaan, piano beginnen spelen of de gitaar inpalmen.

5 kleinkinderen en allemaal van zijn dochter Carmen. Dat er nog een zesde komt is niet uitgesloten. Al vindt Jo dat Carmen en haar man al blij mogen zijn met 5 gezonde kinderen.

“Hoe meer kinderen, hoe groter de kans dat één van hen iets overkomt. En dat houdt me wel bezig. Een ongeval schuilt in een klein hoekje. Ik heb daar echt heel veel schrik voor.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally