.
Jo Vally
zaterdag 20 augustus 2022

Jo Vally genoot volop van de zomer: “Met haar weet je nooit”

Hij heeft 5 kleinkinderen

Het is zomer en Jo Vally straalt. Hij had deze zomer heel wat optredens en mocht ook volop genieten van zijn 5 kleinkinderen. Stan, Lio, Noa, Ella en Jules, één voor één kinderen van zijn dochter Carmen.

“Ik sluit ook niet uit dat er nog een zesde komt. Want met ons Carmen weet ge nooit. Als de mensheid ooit uitsterft, zal het niet onze schuld zijn. Carmen heeft samen met haar man al voor veel nageslacht gezorgd”, lacht Jo in TV Familie.

De 5 kleinkinderen zijn een godsgeschenk voor Jo en de hele familie. De rakkers houden Jo fit en jong, en dat heeft dan weer een positief effect op de vele concerten die hij deze zomer mocht spelen.

En hoewel Jo vaak weg is van huis, probeert hij toch zoveel mogelijk tijd te spenderen met de kindjes. “Soms is het vijf uur ’s morgens als ik thuiskom na een optreden. En dan zie ik inde hal kinderschoentjestaan, wat betekent dat er één of meerdere blijven slapen. Dan sluip ik de trap op, benauwd om ze wakker te maken.“

Maar laat thuis wil niet zeggen dat de kleinkinderen Jo ook rustig laten uitslapen. “Ik mag nog zo laat thuiskomen. Twee of drie uur later word ik gewekt door kinderhandjes die aan mijn schouders schudden. Dan is’t van ‘Papi Lou, wakker worden!’”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally