.
Jo Vally
donderdag 9 juli 2020

Jo Vally geeft tuinconcerten met zijn live-band

Zomer in de straat vieren? Dat neemt Jo Vally letterlijk


De vakantie is volop aan de gang. Vele mensen gaan dit jaar vakantie beleven in eigen land en dat is bij Jo Vally niet anders. Zo hadden wij de inspiratie om onze tuin om te bouwen tot een tropisch paradijs. Ik ga samen met mijn muzikanten onze gasten avond of namiddag bezorgen vol live muziek, sfeer en amusement. Dat doen wij niet zomaar in een zaal, wij gaan dat in een unieke omgeving doen. Alsof wij ergens in een tropische bar zitten aan de Costa del Sol. Onze tuin is niet de allergrootste maar wel de meest exotische van de straat, reageert Jo Vally.



Wij bieden onze gasten een gezellige tafel aan die iedereen zelf kan beheren volgens budget. Maar dat het een fijne namiddag of avond zal worden, daar staan we garant voor.

Jo Vally zal jullie, live met zijn orkest, verrassen met zomerse melodieën en verrijken met zijn talrijke hits. De gasten worden ontvangen door een charmante hostess die de plaatsen zal aanduiden.



Er zijn twee arrangementen: gewone tickets van 30 euro en een VIP.

De tickets van 30 euro per persoon omvat een ticket voor het concert, een verwelkomingsdrankje en kleine versnapering.

VIP-tickets kosten 70 euro, hiervoor krijg jij een ticket voor het concert, een verwelkomingsdrankje, een fles champagne per 2 personen, tapas à volonté en een dessertbordje met koffie of drankje naar believen.

Door de coronamaatregelen zijn de plaatsen zéér beperkt, er kunnen maximum 60 personen aanwezig zijn.

Wil jij erbij zijn? Reserveer dan 1 of meerdere data en het aantal personen en de namen met wie je in jouw bubbel wil samen zitten door een mail te sturen naar jvm.bvba@telenet.be .

Een bevestiging zal gestuurd worden na ontvangst van uw betaling op rek.nr. KBC BE90 7370 4749 9832 op naam van V.M.P bvba – 1861 Wolvertem.

Wanneer zijn er concerten?

Zaterdag 25 juli - 19u00

Zondag 26 juli - 15u00

Zaterdag 8 augustus - 19u00

Zondag 9 augustus - 15u00

Zaterdag 15 augustus - 19u00

Zondag 16 augustus - 15u00

Zaterdag 22 augustus - 19u00

Zondag 23 augustus - 15u00

Zaterdag 29 augustus - 19u00

Zondag 30 augustus - 15u00

Alles gaat door in de Jan Hammeneckerstraat te Wolvertem-Westrode.

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally