.
Jo Vally
zondag 29 januari 2023

Jo Vally: “Dat is tegenwoordig wel in de mode”

Maar het is niks voor hem

Een sterke band tussen moeder en zoon is mooi om te zien. Jo Vally heeft zo’n mooie band met zijn moeder Leonie en hij is het allerbelangrijkste in haar leven. Jo lijkt heel erg op zijn mama en krijgt dat ook vaak te horen.

“Zo zou onze mond en ons voorhoofd letterlijk identiek zijn. Wanneer ik in de spiegel kijk, zie ik zelf ook steeds meer gelijkenissen met mijn mama. En ook karakterieel zijn we identiek. Ons moeder wil altijd voor iedereen goed doen. Ik heb dat ook, dat niet willen kwetsen. Maar voor iedereen goed doen, dat gaat niet helaas”, zegt hij in Primo.

Het kapsel is van moeder en zoon ontzettend belangrijk, want met een warrig kapsel, kan je niet buiten lopen.

“Ik heb haar dat elke dag in de plooi moet gelegd worden met een haardroger. Maar ik mag van geluk spreken, want de meeste mensen in onze familie zien eruit als Mister Proper. Zo kaal als een biljartbal dus. Maar dat is tegenwoordig wel mode.”

Jo is tot zijn 24ste bij zijn ouders thuis blijven wonen. Hij vond het prima bij Hotel Mama. “Voor die tijd was dat relatief oud, maar mocht ik mijn leven kunnen herdoen, dan zou ik nog langer bij m’n moeder hebben blijven wonen. Alleen al voor haar legendarische gehaktballen met krieken of appelmoes.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally