.
Jo Vally
zondag 26 juni 2022

Jo Vally: “Dan ontplof ik”

Hij organiseert een eigen festival

Heel wat artiesten in Vlaanderen kijken uit naar de prachtige zomer die voor de deur staat. Één van hen is Jo Vally. Hij zit boordevol plannen voor deze zomer en eentje daarvan is een groot festival op de weide achter zijn tuin.

“Inderdaad, deze zomer organiseer ik met m’n fanclub een festival op de weide achter m’n tuin. Er komt een grote feesttent, want we verwachten 10.000 mensen. Als ik die allemaal gelukkig kan maken, is mijn missie geslaagd”, glundert hij in Dag Allemaal.

Het festival moet perfect in orde zijn voor Jo, anders is hij niet tevreden. Jo is erg perfectionistisch in alles wat hij doet, en dan vooral zijn werk.

“Als er ook maar iets fout gaat met de techniek ontplof ik. De elektriciteit kan uitvallen, maar micro’s die fluiten of geluid dat niet in orde is? Dan word ik boos op m’n technieker. Meestal ligt het aan laksheid, maar je moet je job goed doen, vind ik.”

Maar er zijn nog zaken waarin het perfectionistische kantje van Jo komt naar boven drijven. “IK heb ook graag dat mijn administratie in orde is. En m’n auto moet altijd netjes zijn. Mij zal je niet in een vuile wagen zien rondrijden. Elke week was ik mijn auto zelf, met de hogedrukreiniger. “

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally