.
Jo Vally
zondag 3 juli 2022

Jo Vally: “Daar kan ik niet tegen”

Iedereen moet eerlijk zijn

Wanneer je iets goed doet binnen je job, je vriendenkring, je hobby of familie, dan krijg je al eens graag een complimentje. Ook als zanger krijg je haar te horen dat je optreden goed was, of dat je het een leuke nieuwe single vindt. Ook zanger Jo Vally neemt graag complimentjes in ontvangst. Maar alleen als ze gemeend zijn.

“Ik kan niet tegen schijnheiligheid. Ik zie direct of een compliment gemeend is of niet. Als het heel gemeend is, zeg ik: ‘heel tof, merci’. Maar na een optreden weet ik zelf wel of het goed was of niet. Als het minder was, moeten ze het niet komen zeggen: ‘Hé, twas top, hé””, zegt hij in Dag Allemaal.

Van zijn vrouw Marcella krijgt Jo dan weer heel weinig complimenten. Het koppel is terug gelukkig samen, maar dat was ooit anders.

“We hebben samen vanalles meegemaakt, maar de woelige tijden zijn voorbij. Ik kan ook niet tegen ruzie en wil niet in het verleden leven. Wij twee, wij hebben het goed samen. We gaan samen uit eten, lachen veel en doen weer plezierige dingen samen.”

Jo bekijkt het leven altijd positief en probeert optimistisch ingesteld te blijven. “Ik wil niet door het leven gaan met negatieve gedachten. “

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally