.
Jo Vally
donderdag 28 juli 2022

Jo Vally binnenkort in de politiek?

Het ziet ernaar uit van wel

Een bekende Vlaming in de politiek, het is niks nieuws de dag van vandaag. En als alles goed gaat kunnen we binnen twee jaar weer iemand nieuw verwachten in de politiek, want ook schlagerzanger Jo Vally wil zijn kans wagen.

“Ik hoop dat ik heel wat kan betekenen voor de inwoners van Meise. Politiek boeit me enorm. Ik krijg ook hulp van Open Vld-politicus Roger Heyvaert, die twaalf jaar lang burgemeester was van Meise. Zijn steun heb ik. Ik ben bovendien ook al ereburger van Meise, samen met Eddy Merckx”, klinkt het in Dag Allemaal

Jo legt de lat altijd graag hoog en dat is bij zijn politieke ambities niet anders. Als het van hem afhangt wordt hij de volgende burgemeester van Meise. Hij zal zich dan ook kandidaat stellen in 2024.

Maar welke partij dat zal worden, daar is hij nog niet over uit. “Wie weet start ik wel een eigen gemeentepartij Als politicus ga ik veel zaken kunnen organiseren, net zoals ik nu al doe met mijn zomerfestival Nu hangen er affiches van Zomer in mijn straat, over twee jaar zullen er verkiezingsaffiches te zien zijn.”

Bio van Jo Vally

Meer Over:

Jo Vally