.
News Image

Jo met de Banjo lanceert Studio 21 Retro Dance Party

Met optredens van Wim Leys en Guy Neve.


Jo met de Banjo, één van 's lands eerste deejays haalt zijn vinyl en zijn cd's weer boven. Nostalgie is troef als de toppers uit de jaren '60, '70 en '80 weer uit de platenkast gehaald worden voor de STUDIO 21 fuiven.

Jo werd bekend dankzij tal van radio- en tv programma's. Op de toenmalige BRT 2 presenteerde hij ondermeer 'Westpoint' en op tv was hij te zien in o.a. 'Singe Sange Jo'. Hij is ook nog steeds actief als publieksopwarmer (in het verleden o.a. bij Tien om te zien) en als songschrijver.

Onder het motto 'Voel je weer 21' met de Studio 21 Retro Party zal Jo vanaf 2018 te boeken zijn voor nostalgische feesten overal in het land. Dansen op dé toppers uit het verleden: disco, soul, rock'n roll, boppin' oldies, twist, funk, rock,... en eindelijk nog eens een slow!



Maar er is meer: je kan tijdens de Studio 21 fuiven ook genieten van gastoptredens van gentleman-crooner Guy Neve én van een portie Nederlandstalige rock’n roll met Wim Leys.



De STUDIO 21 Partys kunnen zowel in feesttenten als in parochiezalen of culturele centra geboekt worden. Maar het kan even goed als bedrijfsfeest of in openlucht. Wie kennis wil maken met de STUDIO 21 Retro Party kan op donderdag 14 december 2017 terecht in de spiegeltent op het Steenplein tijdens 'Winter in Antwerpen'. De toegang is gratis.



Voor meer informatie en boekingen kan je terecht bij Marc Dhollander Music - tel 03 644 40 93 of via marcdhollander@skynet.be .