.
Jo Leemans
dinsdag 18 oktober 2022

Jo Leemans: “Ze moeten van mijn lijf blijven”

Alleen mannen mogen haar in bad steken

Liefde is voor alle leeftijden, of je nu 20 of 80 bent of zelfs nog ouder. Maar de liefde zal niet meer voor zangeres Jo Leemans zijn. Zij heeft geen behoefte meer aan een relatie en ze vindt het prima zo.

“Het zijn ook allemaal ouwe mannen hier in het rusthuis. En naar de vrouwen kijk ik niet. Ik kijk alleen naar de mannen, maar zij kijken niet meer naar mij”, lacht Jo in Dag Allemaal.

Nochtans weet Jo heel goed wat ze wil en dat vindt ze niet in het rusthuis waar ze verblijft. “Ik kijk naar de mannen van zestig. Die verblijven hier niet, maar die komen wel op bezoek. Ik heb altijd jonge vrienden gehad.”

Zingen doet Jo niet meer, ook niet onder de douche. En daar heeft Jo een goede reden voor. “Het water valt dan in je mond. Soms steken ze me in bad, maar dan maak ik van mijn neus. Die vrouwen moeten van m’n lijf blijven. Ik ga eens voorstellen dat ze mannen in dienst nemen. Dan wil ik ’s morgens en ’s avonds gewassen worden.”

Haar humor is Jo dus nog altijd niet verloren en dat is maar goed ook. “Ik vind het leven nog altijd de moeite waard. Ik kijk naar plezante dingen op tv en heb veel plezier.”

Bio van Jo Leemans

Meer Over:

Jo Leemans