.
Werner De Smedt en Jo Hens in Familie - aflevering 6869
zondag 25 juni 2023

Jo Hens: “Niemand zal zomaar zeggen: ‘Dat is slecht’”

Hij kan kritiek verdragen

Wie Jo Hens tegenkomt zal zien dat de man altijd goedgezind is. Hij bekijkt het leven liever door een roze bril dan pessimistisch rond te lopen. Al zijn er natuurlijk dagen waarop ook hij slechtgezind is.

“Soms stap ik met het verkeerde been uit bed. Dan voel ik mij niet goed in mijn vel en loop ik de hele dag ambetant rond zonder dat daar een specifieke reden voor is. Ik maak dat niet erger dan het is. Als ik op een zonnige dag geen goesting heb om buiten te komen, dan leg ik mij in de zetel en zet een film op. Mijn slogan is: ‘Het is nu zo, maak er maar iets van.”, vertelt Jo in Dag Allemaal.

Ook kritiek krijgt Jo niet slechtgezind. En al zeker niet wanneer collega’s hem die geven. Zo krijgt hij regelmatig kritiek van collega’s Werner De Smedt en Caroline Maes.

“Ik sta al heel lang op de set met Werner en Caroline. Wij kunnen het goed met elkaar vinden, omdat wij kritiek kunnen hebben op wat wij doen, maar op een opbouwende manier. Er zal nooit zomaar iemand zeggen: ‘Jo, dat is slecht’, maar wel ‘Doe het eens zo, dat is beter’. Kritiek geven om negatief te zijn, daar heb ik het moeilijk mee.”

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Jo Hens

Meer Over:

Jo Hens