.
Jo Hens
zaterdag 13 augustus 2022

Jo Hens: “Dat is gewoon not done!”

Hij verklapt met wie hij van leven wil ruilen

Augustus is nog maar halfweg, of we denken alweer aan september en aan de start van 'Familie'. Eindelijk komen we te weten wat er met Niko is gebeurd. Acteur Jo Hens heeft deze zomer een erg mooie zomer gehad waarbij hij meermaals op het podium stond met zijn coverband Level Six.

In Story verklapt hij enkele geheimpjes over zichzelf die niemand anders al wist over hem. Zo vertelt hij ook wat hij nooit zou durven doen.

“Ik zou nooit sportschoenen durven dragen bij de koning zoals Conner Rousseau heeft gedaan. Dat is gewoon not done en idioot. Er zijn nu eenmaal regels en bepaalde protocollen. Het is niet nodig om altijd tegendraads te zijn.”

Maar hij verklapt ook met welke artiest hij graag eens 24u van leven zou willen wisselen. “Dua Lipa, want dan had ik al met Angèle geknuffeld. Stiekem ben ik verliefd op onze Belgische trots. Maar ik wil ook wisselen met Chris Martin van Coldplay. Die zijn zo waanzinnig om live bezig te zien.”

En wat met de keuze tussen seks en zoenen? “Dan kies ik voor nooit meer seks. Kussen is het beste wat er is. De manier waarop je iemand zoent, vertelt veel over je gevoelens.”

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jo Hens

Meer Over:

Jo Hens