.
News Image

Jits Van Belle ontgoocheld na afscheid bij Familie: “er zat nog véél meer in”

Ik wil er zeker geen klaagzang van maken, maar dat was een domper.


Jits Van Belle keerde onlangs terug in Familie als Robyn, maar de terugkeer van het geliefde personage is van korte duur. Robyn wordt immers definitief uit de serie geschreven. “Jammer, want er zat nog veel méér in dat personage,” klinkt het ontgoocheld bij de 44-jarige actrice in Dag Allemaal.



Jits Van Belle had enorm hard uitgekeken naar haar terugkeer op de set van Familie. “Ik was even uit de reeks geschreven omdat ik drie maanden theater ging maken en spelen, maar door de lockdown heeft die pauze veel langer geduurd,” onthult de actrice. De scenario’s moesten ook aangepast worden door de strikte coronamaatregelen waardoor haar comeback ook anders verliep dan oorspronkelijk gepland.



Bovendien verliep die comeback erg dubbel voor Jits Van Belle. “Bij mijn terugkeer op de set hebben ze me – heel correct, dat wel – op de hoogte gebracht dat Robyn niet zou blijven. Mijn comeback is met andere woorden maar tijdelijk, een kwestie van een paar maanden,” klinkt het teleurgesteld bij de actrice.



“Ik wil er zeker geen klaagzang van maken, maar dat was een domper, ja. Jammer, want ik had zoveel zin om er weer in de vliegen,” klinkt het ontgoocheld bij Jits Van Belle in Dag Allemaal. “Ik heb altijd het gevoel gehad dat er méér in Robyn zat,” geeft de actrice toe. “Robyn is erin gekomen met een knal: ze was security agent, had zwarte gordel judo, was bowlingkampioene… een soort superwoman. Maar al snel is ze afgegleden naar de vrouw aan de kookpotten,” klinkt het wrang bij Jits Van Belle.


Bio van Jits Van Belle

Meer Over:

Jits Van Belle Familie