.
Jiri Punt en Florence Vandoorne
zaterdag 7 januari 2023

Jiri uit ‘Blind Getrouwd’: “Ik ga haar ten huwelijk vragen”

Maar hij weet nog niet wanneer

Wat een prachtig koppel zijn Jiri en Florence uit ‘Blind Getrouwd’ toch. De twee zijn ondertussen al iets meer dan een half jaar getrouwd en kijken volop uit naar een nog langere toekomst samen. Dat begint met het nieuwe jaar 2023.

“Ik hoop vooral dat we gelukkig blijven in 2023. Daar heb ik alvast een goed oog in. En dat we gezond mogen blijven, hoe cliché dat ook klinkt. We willen graag nog enkele mooie reizen maken met z’n tweeën”, vertelt Jiri in Tv Familie.

En misschien staat in 2023 wel een nieuwe verloving op de planning. Want zo’n echte verlovingsperiode, dat heeft het koppel toch wel gemist.

“Maar daar plakken we geen termijn op. Maar ik ben echt wel van plan om Florence opnieuw ten huwelijk te vragen. En daar hoort dan ook een groot trouwfeest bij met al onze vrienden, kennissen en familie. Want tijdens ‘Blind Getrouwd’ was dat wat beperkt.”

Een logische volgende stap lijkt dan ook kinderen, al is dat nog niet voor volgend jaar. “Ik heb altijd al vader willen worden. Met Florence een gezin stichten lijkt me dan ook zalig. Maar we willen ons niet vergalopperen. Het is een pittige periode geweest. We willen nu gewoon beetje bij beetje onze toekomst uitstippelen.”

Bio van Jiri Punt en Florence Vandoorne