.
News Image

Jindra Van Schaijk stelt debuut-EP Voel jij wat ik voel voor

K3 zoekt K3-deelneemster overtuigt met EP.


Bijna twee jaar na haar deelname aan het televisieprogramma K3 zoekt K3 zet zangeres Jindra van Schaijk een nieuwe stal in haar solocarrière. De afgelopen maanden slaagde Jindra er bijna moeiteloos in om via crowdfunding geld bij elkaar te krijgen om haar eerste EP op te nemen. Zondagnamiddag stelde de zangeres de liedjes van dat mini-album voor in Tilburg.



​Jindra haalde het in de finale van K3 Zoekt K3 net niet. Dat was best een heftig moment maar Jindra heeft die periode netjes afgesloten. Ze is blij dat ze meegedaan heeft aan de zoektocht naar de nieuwe K3 want daardoor is ze nu net een tikkeltje bekender geworden. De eerste EP is dus een feit, een EP vol Nederlandstalige nummers. Nochtans begon Jindra eerst in het Engels te schrijven maar Nederlands bekte beter. Voel jij wat ik voel is een prachtige EP geworden met zes Nederlandstalige nummers. Je zou het kunnen vergelijken met wat Sabien Tiels brengt maar dan met net een tikkeltje meer pop in de muziek. Jindra schreef de liedjes zelf en dat is best een hele prestatie. De teksten zijn als het ware uit het leven van de 24-jarige zangeres gegrepen. De liedjes zijn tegelijk stoer en lief maar ook pittig én romantisch. Jindra klinkt verrassend goed en leuk. Ja, Jindra kan het en wil nu Vlaanderen en Nederland overtuigen. Dat ze in een mum van tijd 9.600 euro wist te verzamelen via crowdfunding, bewijst het geloof van de mensheid in haar kunnen. Ruim een week geleden raakte bekend dat het Vlaamse platenlabel Hitfabriek Jindra zal gaan ondersteunen.



Het EP is vanaf nu in België en Nederland beschikbaar op iTunes en Spotify. Later zal deze ook te fysiek te verkrijgen zijn via o.a. Mediamarkt, Carrefour, etc.


Bio van Jindra Van Schaijk