.
Jimmy Samijn
dinsdag 27 juli 2021

Jimmy van Get Ready teleurgesteld in Peter Vanlaet

Dit ligt duidelijk zwaar op de maag.

Een uitspraak van Peter Vanlaet zondagavond op VTM zorgt voor heel wat ophef op de sociale media. Get Ready stond op 1 in de top 10 van 1996 met hun ‘Laat’, dé Vlaamse megahit van 1996.
Peter Vanlaet had het onder andere over het feit dat de jongens van Get Ready niet altijd even goed zongen. Er werd zelfs geïnsinueerd dat hij de lead had ingezongen. Een uitspraak waar Jimmy Samijn het niet mee eens is.

Maandag reageerde één van de zangeres van Get Ready geprikkeld op het fragment. “Het is niet van mijn gewoonte, maar ik kan niet anders”, zucht Jimmy. Hij kreeg heel wat reacties van vrienden en familie. “Sorry Peter Vanlaet heeft enkel de backings ingezongen op ‘Diep’ en dat is alles. Ja, ik ben Pavarotti niet, maar ik heb mijn leads zelf ingezongen. En ja, Peter is een supergoede zanger waarvoor ik respect heb, maar je gaat niet lopen met mijn pluimen”, gaat Jimmy verder.

Het is duidelijk dat dit de druppel was die een emmer deed overlopen. “ik ben het beu dat de mensen mij misbruiken. Ik heb genoeg gezwegen en er is genoeg van mij geprofiteerd”, besluit Jimmy.

Kop op, Jimmy. Aan de reacties op jouw sociale media is duidelijk te merken dat de mensen achter jou staan. Jullie hebben 25 jaar geleden en later héél wat voor mensen betekend, laat daar geen twijfel over bestaan.

Download onze app voor Android of iOS