.
Jimmy uit Big Brother
zaterdag 16 maart 2024

Jimmy uit Big Brother: "Dilano mag niet vertrekken"

"Eén van de meest oprechte mensen"

Vanavond moet er weer ééntje naar huis bij 'Big Brother' en volgens heel wat polls zal dat Dilano zijn. De Nederlander is samen met zijn landgenoot Alice en met Vlaming Danny genomineerd en bengelt achteraan in de polls. De exit van Dilano zou voor zijn goede vriend Jimmy (de man die wel eens als dragqueen opduikt) een zware klap zijn. Jimmy gaat in tranen uitbarsten als zijn beste maatje niet via de draaideur terug het huis inkomt.

"Dilano vertrekt zaterdag niet, dat ga ik niet eens uitspreken, die jongen vertrekt niet, hij blijft gewoon hier", vertelde Jimmy afgelopen nacht nog in een gesprek met Tyron, Glenn en Tom. "Die jongen heeft zijn spel gespeeld en verdient het niet om te moeten vertrekken. Men onderschat die jongen langs alle kanten en ik denk dat hij hier één van de meest oprechte mensen is", gaat Jimmy verder.

Tyron treedt Jimmy bij. "Hij wordt gewoon als heel tactisch gezien en dat is hij ook, maar hij stemt wel vanuit zijn gevoel. Hij handelt vanuit zijn gevoel, maar hij zegt veel tactische dingen en hij denkt er veel over na, maar hij zal niet iemand tactisch eruit stemmen", gaat Tyron verder.

De liveshow van 'Big Brother', vanavond op Play4.