.
Jill Peeters
zaterdag 5 maart 2022

Jill Peeters ontkent gerucht: “natúúrlijk is dat mijn bedoeling niet”

Ze zal de kijker blijven informeren

Jill Peeters is terug als weervrouw op VTM en keert daardoor na 2 jaar terug naar haar grote liefde, het weer en het klimaat. De afgelopen twee jaar kreeg Peeters de kans om een programma te maken over het klimaat, mensen te informeren over wat er op klimaatvlak aan de hand is en was ze te zien in het VTM-nieuws om er het VN-klimaatakkoord te bespreken. Dat alles werd niet altijd even positief onthaalde en vooral uit politieke richting kreeg ze heel wat kritiek te verwerken.

Jill ontkent volledig dat ze probeert globalistische propaganda te verspreiden, iets wat haar meermaals werd verweten. “Ik ga mijn weerberichten zo goed mogelijk maken. Als er zich extremiteiten in het weer voortdoen, dan ga ik de kijkers daarover informeren. En als het weer gelinkt kan worden met de klimaatverstoring, dan ga ik dat ook doen”, klinkt het in Dag Allemaal.

Bovendien stelt ze de kritiekgevers ook meteen gerust. “Storm, regen of zon voorspellen, da’s toch niet aan politiek doen? Natuurlijk is dat mijn bedoeling niet, ik ben namelijk geen politica en heb geen ambities in die richting.”

Bio van Jill Peeters

Meer Over:

Jill Peeters