.
pommelien thijs
donderdag 9 maart 2023

JEZ!-feestweek laat provincie Limburg links liggen

Provincie Antwerpen krijgt twee feestjes.

Van 27 tot en met 31 maart wordt de allereerste editie van JEZ! met veel toeters en bellen afgesloten tijdens een heuse JEZ!-feestweek en dit onder meer met een line-up om u tegen te zeggen. JEZ! is het nieuwe jongerencollectief waar VTM, Qmusic, HLN en Belfius hun schouders onder zetten. Samen met heel Vlaanderen haalt JEZ! nog tot 31 maart geld op voor zo’n 200 organisaties in Vlaanderen en Brussel die zich inzetten voor jongeren. Met als apotheose een megafeest dat maar liefst vijf dagen zal duren en waarop het kruim van de Belgische artiesten present tekent.

Om de allereerste editie van dit initiatief feestelijk af te sluiten gaat JEZ! er in de laatste week voor de paasvakantie nog een stevige lap op geven. Compleet met een varende radiostudio op de JEZ!-boot die maar liefst vijf steden en gemeenten aandoet: Brugge, Deinze, Aalst, Boom en Antwerpen. Toch wel jammer dat JEZ! de provincie Limburg links laat liggen.

De coole line-up van de JEZ!-feestweek is nog niet helemaal definitief, maar dit zijn alvast de eerste namen: Op maandag 27 maart meert de JEZ!-boot aan in Brugge aan de Bargeweg. Daar trakteren The Starlings, Coely, Dimitri Vegas & MTTN, Henri PFR en Team DAMP het publiek vanaf 16u met een fantastisch optreden.

Dinsdag 28 maart wordt er koers gezet naar het Sint-Poppoplein in Deinze, en daar is het de beurt aan onder andere Regi, Michael Amani en Flemming om er een muzikale lap op te geven.

De dag nadien, op woensdag 29 maart meert de JEZ!-boot aan in Aalst en bouwen onder meer Niels Destadsbader, Pauline Slangen, Gladde Paling en Q-dj Dimitri Wouters een stevig feestje op het Werfplein.

Donderdag 30 maart is de Heldenplaats in Boom the place to be, want daar staan OSKI, Berre, Ian Thomas, Yones en Jinho 9 garant voor de nodige ambiance.

Op vrijdag 31 maart sluiten Pommelien Thijs, Gustaph, Grace en Omdat Het Kan Soundsystem & Average Rob de JEZ-feestweek af met een stevig feestje op de Oostendekaai aan het MAS in Antwerpen.
De sites zijn toegankelijk vanaf 15u, de optredens starten om 16u. Naast de optredens zal er op elke locatie waar de JEZ!-boot aanmeert ook coole animatie voorzien zijn.

Download onze app voor Android of iOS

Bio van Pommelien Thijs, Ian Thomas, Niels Destadsbader en The Starlings