.
News Image

Jessie Ware komt naar AB

Jessica Lois, alias Jessie Ware, concerteert in februari in de AB.


Jessica Lois, alias Jessie Ware, is zonder twijfel één van de meest schitterende sterren aan het nieuwe Britse firmament. Een warme stem, betoverende soul, een natuurlijke flair en een aangeboren talent voor songschrijven... wat kan je nog meer wensen?

Haar debuutplaat 'Devotion' komt uit in augustus 2012 en is al snel een opmerkelijk succes. Het album schopt het tot in de hoogste regionen van verscheidene eindejaarslijstjes, en sleept bovenal een nominatie in de wacht voor de prestigieuze Mercury Prize. Gedragen door de onweerstaanbare eerste single Wildest Moments, bevat dit debuut elf volmaakte tracks die ultramoderne pop combineren met een downtempo R&B en brit-elektrosounds. Een compleet vernieuwende mix waarmee ze zich makkelijk weet te onderscheiden, en dit alles met het grootste respect voor de gevestigde waarden. Jessie bewijst een waardige erfgename van zangeressen als Sade en Barbra Streisand te zijn – twee van haar grote idolen.

Ze begon haar carrière als achtergrondzangeres bij Jack Penate, maar stelt ons intussen al haar tweede soloalbum voor! 'Tough Love' ligt sinds gisteren in de winkelrekken, en ook twee singles, Tough Love (juni 2014) en Say You Love Me (september 2014), zijn al verkrijgbaar. Twee fluwelen songs die de harten van haar fans sneller doen slaan. De mooie Britse bevestigt hiermee met klem dat ze hard op weg is om haar droom te realiseren en toe te treden tot het lijstje waarop ook haar idolen Annie Lennox, Sade en Whitney Houston prijken.

Na een eerste – en volledig uitverkochte – AB-show in 2013 kondigt Jessie Ware nu een nieuwe tournee aan die haar terugbrengt naar datzelfde podium. Op 12 februari speelt Jessie Ware in de Ancienne Belgique! Een avond vol prachtige en zachte muziek, die absoluut niet te missen is. De voorverkoop begint nu vrijdag, 17 oktober om 10u.



Tickets via de Ancienne Belgique: 02 548 24 24 of www.abconcerts.be & via Proximus Go For Music: www.proximusgoformusic.be

Ticketprijs (incl. servicekosten): 27 euro


Bio van Jessie Ware

Meer Over:

Jessie Ware