.
News Image

Jess Donckers en Axel Daeseleire geen koppel meer

Hij heeft het over zijn ‘ex-plusdochter’.


Het gerucht dat Jess Donckers en Axel Daeseleire geen koppel meer zijn doet al een tijdje de ronde. Jess en Axel hebben er nooit echt over gepraat, al geeft Axel Daeseleire deze week in Humo toch wel een signaal.



Volgende week start op VTM het programma ‘Sergio & Axel: Van De Kaart’, een programma waarin Sergio Herman en Axel Daeseleire samen de wereld rondtrekken en een culinaire rondreis maken. Tijdens het dubbelinterview is er ook ruimte voor het thema kinderen en daar kan Axel niet echt over meepraten. Toch gaat hij het onderwerp in Humo niet uit de weg. “Ik heb het gezien bij vrienden en bij mijn broers wat het met je doet om vader te worden, en ik heb Laura, mijn ex-plusdochter die ik doodgraag zie”, vertelt Axel Daeseleire. Laura is de dochter van Jess Donckers en zou dus de plusdochter van Axel moeten zijn. Maar Axel heeft het over een ‘ex-plusdochter’, wat er dus op wijst dat Jess en hij niet langer samen zijn.



De kans dat Axel zelf papa zal worden is nog altijd bestaande, al speelt zijn leeftijd in het nadeel. “Ik besef nu wel dat het iets onvergelijkbaars is, een kind hebben. Dat ik dat misschien wel mis in mijn leven”, geeft de acteur en presentator toe. “Het is geen schrijnende wonde hoor, ik barst van contentement. Maar de mooiste creatie die je kunt maken, heb ik niet gemaakt, en dat is jammer”, geeft Axel in Humo toe.