.
Jeroom
vrijdag 12 januari 2024

Jeroom: “Ik wilde een andere snaar raken”

Hij trok een schild op

Nooit eerder zagen we zoveel emoties bij Jeroom als tijdens de uitzendingen van ‘Boris’. Zelf zegt hij over zijn programma: ‘Ik heb bijna per ongeluk een snaar geraakt’.

“Met per ongeluk bedoelde ik eigenlijk dat ik een andere snaar wilde raken. en kleiner snaartje, de relatie broer-zus. Omdat je denkt: die generatie rijdt dezelfde rit. Ouders kunnen vroegtijdig wegvallen, maar broer of zus? Dat staat niet op het menu. Ik wilde het besef doen groeien dat dat niet altijd zo is. Zodat mensen misschien eens wat sneller de telefoon pakken. Ik had niet door dat wij een verhaal aan het vertellen waren dat nog veel universeler is. Een verhaal dat gaat over iedereen die iemand is verloren”, legt Jeroom uit in Gazet van Antwerpen.

Normaal zien we Jeroom altijd als iemand met de nodige humor. Maar dat was dit keer anders. Jeroom liet zijn schild zakken en er kwamen zelfs tranen aan te pas.

“Ik besef nu pas hoe dik dat schild geworden was. Ik heb ook ervaren dat ik er geen enkel probleem mee heb om het af te zetten. In de juiste omgeving weliswaar. Zet mij in een talkshow of een spelprogramma en dat schild gaat weer toe. Dat is ook mijn job. In De slimste mens ben ik het typetje Jeroom. Maar goed ook, want de echte Jeroom zou veel te saai zijn.”

Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom