.
Jeroom
maandag 6 juni 2022

Jeroom: “Ik krijg dat eigenlijk heel weinig”

Maar hij geeft ze wel

Jeroom is cartoonist bij Humo, vast jurylid bij 'De Slimste Mens Ter Wereld' en de man van topsportster Élodie Ouédraogo. Waar hij ook komt, laat hij het volk lachen. Maar een complimentje, dat krijgt hij heel weinig.

“Eigenlijk heel erg. En op zich heb ik die complimentjes niet nodig, zeker niet op professioneel vlak. Ik verwacht na 25 jaar niet langer voor elke tekening een pluim. Ik mag nog altijd mijn werk opsturen, dat vind ik al voldoende”, vertelt hij in Dag Allemaal.

Op televisie lacht Jeroom vaak met zijn vrouw en dat doet hij ook in het dagelijkse leven. Maar gelukkig is er bij de cartoonist ook op tijd en stond plaats voor een complimentje.

“Ze verdient dato ok. Ik draag de kleren die al tien jaar in mijn kast hangen. Zij pakt graag uit met nieuwe dingen of experimenteert met haar kapsel. Dat ik geen complimenten krijg, is mijn eigen schuld. Ik ben heel saai, een grijze muis.”

Jeroom heeft veel te danken aan Élodie, maar ook aan zijn ouders. Zijn vader is al eventjes overleden en hij mist hem nog elke dag.

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom