.
Jeroom in Junior Bake Off
donderdag 26 mei 2022

Jeroom: “Ik fladderde maar wat rond”

Tot hij haar tegenkwam

Voor Jeroom zijn partner Élodie Ouédraogo leerde kennen, was hij net zoals vele andere mannen en fladderde hij maar wat rond. Hij was ervan overtuigd dat hij de ware wel zou tegenkomen en ging van bloemetje naar bloemetje.

Tot de topsportster op zijn pad kwam. “Wij lachen nog altijd heel veel samen, na al die jaren. Wij hebben elkaar beter gemaakt, zij mij vooral. Ze heeft me veel laten ontdekken, van mode tot reizen. Dankzij haar is mijn wereld groter geworden”, bekent hij in Dag Allemaal.

Voor Ouédraogo was het liefde op het eerste zicht, maar niet voor Jeroom. Hij heeft wat tijd nodig gehad. “Ik was nog niet murw, ik was gewoon blij dat ik de atlete had leren kennen. Maar we zijn in contact gebleven en zij heeft dan een werk van mij besteld.”

Een werk dat Élodie graag aan Kim Gevaert wou geven als huwelijkscadeau. “We hebben daar lang over onderhandeld. Uiteindelijk zijn we gaan eten en blijven babbelen en dat is dan uitgemond in een relatie.”

En alsof dat nog niet genoeg is, wordt het alleen maar romantischer. “Toen we jaren later ons huis hadden gekocht, ging ik helpen haar appartement leeg te maken. Daar vond ik die gekochte cartoon terug in een gebroken kader, boven op de kleerkast, helemaal onder het stof. Het was één grote leugen. Ik wou daar nog een hartig woordje over spreken, maar zij lachte gewoon: ‘Te laat, ik heb je al!’

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom