.
Jeroom
donderdag 19 mei 2022

Jeroom: “Ik bleef liever in een hoekje zitten”

Hij ontplooide zich dankzij haar

Jeroom en Élodie Ouédraogo zijn al jaren een gelukkig koppel. Ze bezegelden hun liefde met een zoon Remus en plagen elkaar dag in dag uit. Zij ontdooide de verlegen Jeroom tot de man die hij vandaag is.

Jeroom is erg geliefd in Vlaanderen door zowel de volwassenen als de kids. Hij brengt de nodige humor mee in 'De Slimste Mens Ter Wereld’ en entertaint de jongeren in ‘Junior Bake Off’. Maar achter de man met de humor, schuilt een ruwe bolster met een blanke pit.

Jeroom is zowel privé als professioneel erg gelukkig. Maar toch heeft hij nog enkele dromen die hem nog gelukkiger zouden maken. “Alhoewel dat het er best weinig zijn. Ik was heel hard bezig met racen en kunst en ik wou als kind art cars maken voor BMW. Een droom die ik vorig jaar heb kunnen waarmaken”, begint hij in Dag Allemaal.

Jeroom begon zijn carrière als kandidaat bij 'De Slimste Mens Ter Wereld' en dat was al een hele prestatie. “Ik zou me voor geen geld ter wereld hebben ingeschreven voor een tv-programma, laat staan dat ik er een zou presenteren. Ik was heel verlegen. Ik heb dan aan 'De Slimste Mens Ter Wereld' meegedaan, en ik was op van de zenuwen.”

Jeroom hield niet van de aandacht en laat dat nu net zijn wat je krijgt als je deelneemt aan zo’n programma. “Ik was de man die in een hoekje ging zitten. Als mensen mij benaderden, kromp ik helemaal ineen. Nu is dat heel veranderd, mede onder invloed van Élodie. “

Download onze app voor iOS of Android

Bio van Jeroom

Meer Over:

Jeroom