.
Jeroen Verdick
dinsdag 4 januari 2022

Jeroen Verdick gelukkiger dan ooit: “ik heb daar wel jammer genoeg geen tijd meer voor”

Filmpjes maken op TikTok zit er voorlopig niet meer in

Toen in 2020 een lockdown werd aangekondigd gingen artiesten massaal op zoek om zichzelf, maar ook hun volgers op sociale media bezig te houden. Dat deed ook Jeroen Verdick, die we kennen als voice-over bij ‘Love Island’ en als nieuwe vaste side-kick van Jens Dendoncker in ‘Hoe zal ik het zeggen’.

Jeroen maakte talloze hilarische filmpjes die hij deelde met zijn volgers. Iets wat hij graag nog meer zou doen, maar waar hij voorlopig geen tijd meer voor heeft. Hij heeft sinds 6 maanden een vriendin en hij heeft heel wat televisie en comedyopdrachten op de planning staan. Dat hij met Jens mocht samenwerken, was een mooie springplank voor zijn carrière.

“Samenwerken met Jens verliep met ups en downs. Het waren dagen dat hij zich heel goed voelde, op andere momenten was hij wat stiller. Dan wist ik: het gaat even niet goed. Omdat wij elkaar al langer kennen, wist ik wanneer ik hem gerust moest laten. Onze communicatie verliep altijd prima. En ik kon inspringen als dat nodig was”, vertelt Verdick over zijn samenwerking met Jens.

Bio van Jeroen Verdick

Meer Over:

Jeroen Verdick