.
Jeroen Van Dyck
zondag 26 november 2023

Jeroen Van Dyck: “Ik hoop dat er snel verandering in komt”

Hij heeft weinig werk

Jeroen Van Dyck is tot over zijn oren verliefd op Vicky. De twee leerden elkaar heel toevallig kennen en van het een kwam het ander. Zo trokken ze samen op vakantie naar Spanje en hebben ze de lange autorit ernaar toe overleefd.

“We lachen nog altijd met elkaar en vinden elkaar nog steeds leuk, ondanks alles. We hebben het vier dagen met elkaar uitgehouden in een klein autootje en wilden op hetzelfde moment koffietjes drinken. Ook als het over eten gaat, komen onze smaken wonderwel overeen”, zegt Jeroen in Dag Allemaal.

De twee doen het rustig aan en genieten van de tijd die ze samen kunnen doorbrengen. De twee hebben geen kinderen waardoor het iets makkelijker plannen is. En Vicky steunt haar partner bij zijn job.

“Op acteergebied is het stil, helaas. Ik hoop dat daar snel verandering in komt. Ik zou graag opnieuw meer willen spelen. En ook Yam Thai, het restaurant dat ik had samen met Nathalie Meskens, heb ik van de hand gedaan. Ik ben gelukkig. Ik doe de dingen die ik graag doe, en dat is mij heel veel waard. En natuurlijk zit Vicky daar voor heel veel tussen.”

Bio van Jeroen Van Dyck

Meer Over:

Jeroen Van Dyck