.
Jeroen Meus
zondag 17 januari 2021

Jeroen Meus streng voor ‘onbeleefde’ kinderen

“Dan vinden ze mij maar arrogant”

Je ziet Jeroen Meus elke dag op Eén achter de potten van ‘Dagelijkse Kost’. Jeroen Meus is populair, dat weet iedereen. Dat hij een deel van zijn kennis met de rest van Vlaanderen kan delen, dat is best een leuk idee. Jeroen Meus geniet dan ook van het feit dat hij heel wat mensen aan ideetjes en gerechten kan helpen, zowel op tv als op radio en via boeken. “Zodra je expert bent in iets, is het fantastisch om dat te doen. En, in alle bescheidenheid, ik denk dat ik het kán”, reageert de tv-kok in Dag Allemaal.

Jeroen Meus heeft de afgelopen maanden genoten van het feit dat hij vaker thuis was en meer tijd kon doorbrengen met zijn zoontje Georges. Er was meer tijd dan normaal om met de opvoeding van Georges bezig te zijn. Beleefdheid is één van de grootste aandachtspunten van Jeroen Meus en op dat vlak zit het met George snor.

“Met een eenvoudige ‘alsjeblieft’ krijg je alles gedaan, zo simpel is dat”, reageert Jeroen Meus in Dag Allemaal. Helaas stelt de kok voor dat die beleefdheid niet bij alle kinderen terug te vinden is. “Als kinderen aan mij komen vragen: ‘Mag ik met u op de foto?’, zeg ik: ‘Zo vraag je dat niet, sorry.’ Ze mogen mij gerust arrogant vinden, maar ik sta op die elementaire beleefdheid”, vertelt Jeroen Meus in Dag Allemaal.

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus