.
News Image

Jeroen Meus spreekt duidelijke taal: “Doe maar gewoon”

​​​​​​​“Goeroes, daar blijf ik ver van weg”

Hij is een unieke, warme, vrijgevochten maar vooral open persoon die het als kok maakte met zijn gekend tv-programma ‘Dagelijkse kost’.

“Ik denk dat ik merkbaar anders kook dan dertien jaar geleden, bij de aller­eerste Dagelijkse kost. Zoals iedereen, trouwens. Toen bakte ik een kotelet met een schep wortelpuree, klaar. Nu dresseer ik er op z’n minst nog een fris slaatje bij”, onthult Jeroen Meus in Gazet van Antwerpen.

Ook thuis eet Jeroen en zijn gezin vaak vegetarisch. “Ik beschouw groenten zelfs als de grootste uitdaging op een bord. Harmonie, daar gaat het om. Een afgewogen mix, met zeker één keer in de week rasechte dagelijkse kost, à la gehaktbrood met gebakken patatten en kropsla”, aldus Jeroen.

Volgens hem mag eten geen religie zijn. “Een goeie chocolademousse, eet dat maar eens. Geen kilo, alsjeblieft. Maar geniet, maak het knus. Dat ben ik”, bekent Jeroen Meus.

“Goeroes, daar blijf ik ver van weg. Doe maar gewoon. Alles wat móét, dat jeukt bij mij. Donderdag veggiedag en vrijdag visdag? Oké, ik draai ze om”, vertelt Jeroen Meus vol overtuiging aan Gazet van Antwerpen.

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus