.
Jeroen Meus
zaterdag 12 oktober 2019

Jeroen Meus smelt voor oproep zieke fan

Jeroen Meus toont zijn goed hart.


Bekende Vlamingen zijn ook maar mensen, ieder van hen maakt regelmatig wel eens tijd voor een goed doel of iemand die het op dat moment minder goed heeft. Ook tv-kok Jeroen Meus ontsnapt niet aan vragen van mensen om eens iets voor anderen te doen. Vrijdag reageerde de kok op een tweet waarin hem gevraagd werd filmpje op te nemen voor een zieke 5-jarige fan.



Hanne Mareels deed op Twitter een oproep om haar bericht tot bij Jeroen Meus te krijgen. Dat lukte echter perfect omdat zij de kok meteen had getagd in het bericht. Mijn neefje van 5 jaar is enorm grote fan van Jeroen Meus, ligt al een tijdje in het ziekenhuis en kijkt elke dag uit naar het programma, schrijft Hanne. Mijn doel is om deze tweet tot bij hem te brengen zodat ik kan waarmakendat hij een filmpje maakt voor mijn kleine vriend!!!



Jeroen Meus had niet veel tijd nodig om positief te antwoorden op de vraag. Meer zelfs, in plaats van een filmpje op te nemen, stelde de presentator van 'Dagelijkse Kost' voor om de jongen van 5 jaar in het ziekenhuis te gaan bezoeken. UITERAARD!!! Dat komt snel in orde. Ik wil hem ook gerust een bezoekje komen brengen. We regelen dat, schreef Jeroen Meus. En Meus kennende is dat geen loze belofte en zal het niet lang duren voor de jongen van vijf jaar de verrassing van zijn leven zal krijggen.

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus