.
Jeroen Meus
zondag 28 maart 2021

Jeroen Meus over Sandra Bekkari: “ik stond daar sceptisch tegenover”

"Ik heb een verantwoordelijkheid tegenover mijn publiek."

Jeroen Meus blijft dé referentie op het gebied van kookprogramma’s. Bij de concurrentie passeerden ondertussen al Pascale Naessens, Sofie Dumont, Sandra Bekkari, Loïc Van Impe en Piet Huysentruyt de revue, maar enkel Jeroen Meus houdt het nog steeds vol. Wat is zijn geheim?

“Als ik mij engageer voor een job, en daar een cheque voor ontvang, dan doe ik die zo goed mogelijk. Ik neem mezelf niet serieus, maar mijn werk wel”, vertelt Jeroen Meus in Dag Allemaal.

“Ik heb een verantwoordelijkheid tegenover mijn publiek. Ik solliciteerde tien jaar geleden voor de tofste job ter wereld en de kijkers hebben me aangenomen. Ze hebben me ‘geschikt’ bevonden om hen dagelijks te dienen, en dat al tien jaar lang. Ik besef goed hoe uitzonderlijk dat allemaal is”, klinkt het niet zonder trots bij Jeroen Meus. Jeroen Meus onthult wat volgens hem het geheim is van zijn succes…

“De humor die in ‘Dagelijkse Kost’ zit? De vaart van het programma? We nemen onszelf ook niet al te serieus”, aldus Jeroen Meus. Toch kijkt hij ook vol bewondering naar de concurrentie.

“Pascale Naessens of Sandra Bekkari komen dan wel niet meer op tv, hun visie op koken bracht wel iets op gang dat blijvend is. Ik moet zeggen dat ik daar in het begin sceptisch tegenover stond, maar dat we nu bewuster eten - ik ook - is voor een groot deel ook aan hen te danken”, klinkt het vol lof bij Jeroen Meus over zijn concullega’s in Dag Allemaal.

Bio van Jeroen Meus

Meer Over:

Jeroen Meus