.
News Image

Jeroen Meus kookt het Nationale kerstmenu

Jeroen Meus neemt geen verlof tijdens de feestdagen.

Tradities zijn er om in ere te houden. Jeroen Meus haalt ook dit jaar, net voor de kerstvakantie begint, weer alles uit de kast voor het nationale kerstmenu van Dagelijkse kost. Van maandag 14 december tot en met vrijdag 18 december toont hij in vijf afleveringen hoe elke Vlaming een extra kerstig feestmenu op tafel zet waar de gezelligheid van afdruipt.

Maandag 14/12: Trap de avond op gang met een apero voor jong en oud: drie fantastische hapjes en een oldschool Christmas punch.

Dinsdag 15/12: Simpel maar verrassend lekker: een fris kruidenslaatje met krab en gerookte zalm.

Woensdag 16/12: Een tussengerecht om u tegen te zeggen: open ravioli met spinazie, pompoen en knolselder.

Donderdag 17/12: Het perfecte alternatief voor de klassieke kerstkalkoen: een vidé van kalkoen met – hoe kan het ook anders – kroketten.

Vrijdag 18/12: Een onweerstaanbaar lekkere afsluiter van de avond: luchtige biscuit met limoenpudding, bosvruchten en witte chocolade. Krijgen we dan toch een witte kerst?

Daarna trekt Jeroen de deuren van zijn keuken in Leuven toe. Toch zal er geweldig gekookt worden tijdens de kerstvakantie, vanop een extra speciale locatie in eigen land, want Jeroen brengt twee weken lang heerlijke Dagelijkse winterkost 2020.

Het nationale kerstmenu in Dagelijkse kost: van maandag 14 tot en met vrijdag 18 december om 18.15 uur op Eén.

Dagelijkse winterkost: van maandag 21 december tot en met vrijdag 1 januari om 18.15 uur op Eén.

Bio van Jeroen Meus